latest updates...

Tak masak...!


Kekeke, ada ker letak n3 kalau tak masak pun??? ;))

Semalam pun takde n3 kan...Love memang masak smlm, buat Telur Masak Sambal...tapi takde time nak berposing...hmm...;)


Hari ni plak, lepas hantar Rishie ker tadika...Love took Ashika jumpa Paed...ada appointment for her Prevenar vaccination, 2nd dose...
:)

Lepas ambik vaccine, kita balik umah...rest jap...then keluar, tapau lunch...fetch Rishie, took him for hair-cut...then balik umah dah!


Adey, itu pun dah penat! (:|
#:-S

So, saje letak n3 ...just to remind that Love is still around.. yeah! :))


Tadi hubby ada call :)] ...so borak borak kejap...suka kalau Hubby call kita, Rishie takleh tunggu kejap pun bagi kita cakap dulu tau...hihi...kalau tak bagi dia ckp ngan Papanye, mesti muka masam! Cayang tul dia! /:)


Woraittt...that's all for now!
:-h

1 comment :

  1. akak pulak dapur memang jarang berasap, klu weeknd tu memang takkan berasap lah. that's why klu luv perasan n3 akak semuanya more pd cakes n kuih muih. x de heavy menu mcm ayam ke daging ke sbb akak jrg masak sungguh2. semuanya simple2 aje.hehe

    ReplyDelete

Thank You for your time reading my post. Please do leave your views, thanks again! ^___^

To Anonymous Commentors, prefer if you click on Name/Url and leave your name.

I know the word verification can be a pain at times, but sorry I had to keep it to avoid spammers :)

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow via Email

MY LOVELIEST FRIENDS...