latest updates...

Rishie at Aeon Jusco Bukit Tinggi...



Hi everyone!!! How r u all doing there??? Busy with Raya preparations ker...biskut dah abis buat ker? ;)

Well, smlm Love tak masak tau...kita keluar makan kat Chola Kitchen Restaurant..for a South Indian cuisine... :)


After that, kita gi ker Jusco...saje berjln2...lagipun Hubby wanted to buy a new handycam...so lepas beli...kita lepak kejap...tgk ada hiasan sempena Hari Raya...so Rishie terus lari ke area tuh, nak berposing plak! hahaha! suka dia berposing tau! ;;)



Jusco memang pack semalam, coz ramai last minute shopping...;) meriah sungguh!

Then around 4:30pm kita gi ker Bazaar Ramadhan kat Tmn Sri Andalas plak..! Love memang teringin nak gi sana sejak Bulan Ramadhan bermula...mcm mcm ada!


Kita beli murtabak ayam, ayam panggang madu, kuey teow goreng, popia basah, dan cempedak goreng! Beli sikit2 jer...tapi memang sedap dan mengenyangkan..! ;))


Gambar tak ade... sbb balik jer, kita sebat kesemuanya...malas nak berposing! :))

Tak puas Love! hahaha!


Hari ni plak, Love dah masak nasi lemak bersambal udang tuk lunch.. (nasik lemak lagi!)...kiki nih request Hubby...kesian dia sll tak makan betul2 kat kapalnya. So Love buat aje apa yang dia request.


This break memang ada banyak new dishes Love nak buat tuknya (dishes yang Love dah try time Hubby wasn't around)...so, mostly siaran ulangan je la yer! ;)


For dinner mlm nanti, kita nak gi ker D'taj Restaurant for berbuka puasa meal! huhu ! ;)


Worait, thats all for now! Layan jer lah erk gambo Rishie kat Jusco! Happy Raya to All my frens!

;;) pssst...Ida! Enjoy Rishie's pics yaaa!


2 comments :

  1. Amboi Rishie.. cam model hari raya pulak! heheh.. tp cantik la deco tue. cume tk leh teka deco utk stage ke ape ek? cam stage jer... hehe. :D Happy memasak to Love.I'm sure ur hubby teringin nk makan mcm2 yg Love masak tue :) hubby love cuti sampai bile?

    ReplyDelete
  2. Hi Ijan! Gud to see U here again! Missed ya comments actually! :))

    Yeah deco tuh for Raya...They made like a small Stage there, not sure if they had any concert there or just for deco purpose. Rishie tgk deco tuh jer, terus nak berposing! ;)

    Tks Ijan, my Hubby mmg suka Love's cooking rather than eating outside...tapi Love yang sometimes malas nak pegang kuali! kekeke! ;)

    Hubby will leave to offshore again b4 Deepavali :(

    ReplyDelete

Thank You for your time reading my post. Please do leave your views, thanks again! ^___^

To Anonymous Commentors, prefer if you click on Name/Url and leave your name.

I know the word verification can be a pain at times, but sorry I had to keep it to avoid spammers :)

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow via Email

MY LOVELIEST FRIENDS...