latest updates...

Special Cards to All My Muslim Friends....*UDDATE LIST lagik*

Hi All! Apa khabar hari nih??? Hope everyone is fine there...

Okey, Love nak bagi card untuk semua kengkawan Love yang akan berpuasa tidak lama lagi...

Love ambik kesempatan ini untuk mengucapkan terima kasih kepada semua kengkawan kerana sudi menerima Love sekeluarga di alam maya yang serba canggih ni yer...;)


Sudikanlah terima kad2 yang tak seberapa ni, tapi ikhlas dari Love's Family buat anda semua...

Selamat menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak...bulan yang penuh dengan keberkatan dan kesabaran....


Kad2 ini ditujukan khas buat semua kengkawan Love di cyberworld...semua yang listed yang kat Favourite Bloggers, Favourite Blogs n Links, Followers blog Love, dan semua yang baru berkunjung ke umah Love...tak kisah sesapa pun boleh ambik jika sudi yer...;)


Takpe2...mungkin ada yang malu2 tuh...hihi...so Love bagi lo
ng list di cni... Tenkiu for being such a wonderful friend ;)

Love ikut random order aje yer....*Love dah update list nih lagik yer...;) tenkiu buat semua pengunjung baru ke umah Love nih! ;) U've been listed tooooooo!


3rd update - 22nd August09 : Okey, di cni Love nak update list kengkawan lagik yer ;) Bagi semua yang baru berkunjung ke umah Love...silakan terima kad yang tak seberapa ini, tapi ikhlas dari Love! Tenkiu;)

Kak Dayang
_Jack
Kak Hana

Kak Nor

Kak Ummi

Kak Jun

Kak Maria
Kak As75

Kak Fiza

Kak Fae

Kak Maz-Ivory

Kak Rabiatun

Kak Hazila

Kak Deeja
Kak Hanieliza
Kak Azie

Kak Mimieloma

Kak Mamakiter
Kak Intan

Kak Intanzanaya

Kak Da
Kak Ieda
Kak Ainismail
Kak Azura
Kak Inahar
Kak Mizan
Kak DatinEl
Kak Ieta

Okey kakak2 semua sudi ambik yer...tenkiu very much!

Yang nih plak geng2 bukan kakak....hihihihi...


Ida@Sunkist
Hasue

Sue

Juwita
Ros aka Onigiri

Ainazli

Ijan
Eryn

Amy

Aymy

Sakura_Emi

Anawahid

Ika

Eicah

Nadiah Sidek

Fina

Linda

Mummy Seri

En Adha

En Afiq

Mama Shida

Lea Ixora

Love rasa dah tak tertinggal sesapa yer...kalau ter-miss gak, sorry yer...tapi sudi2kanlah...terima kad2 nih dari Love...

Selamat Berpuasa yer buat semua...



Dan...Selamat Berbuka Puasa...


Cheers! ;)

Haa Love pun tunggu Bulan Puasa nih...tau kenapa??? Nak gi Pasar Tani lerrrr...hihihi...suka beli makan2! Last year Hubby was around, so Love selalu gi Pasar Tani...berapa panjang jalannya pun, sejauh tuh Love akan jalan...kekeke kesian kat Hubby dan Rishie at that time...Ashika pulak dlm tummy Love lagik last year...tapi jalan gak Love...hihi makan punya pasal! LOLz!




14 comments :

  1. love..thks for the cards..nwei..pasar tani mana yg love selalu pegi?

    ReplyDelete
  2. tq love..da amek da..
    slalu beli ape d psr tani ye?

    ReplyDelete
  3. Salam Love...rajinnya dia wat card pose n berbuka sekalik...cantikkk... Thanks for listing me..nnt akak angkut ya..muaahhhh!! Nanti kalu ada cookies bagi jgk eh..hehe

    ReplyDelete
  4. dah amek card2 tue.. thanks sgt2 n selamat berpuase gak ;)

    ReplyDelete
  5. Eicah, no mention...sll gi yang kat andalas, klang...;)ish bes bes!

    ReplyDelete
  6. MummySeri, mcm2 Love beli...dari ayam percik, murtabak, nasi impit bersama rendangnya, popiah, apam balik, sate hingga sirap bandung!!! huhu...mungkin ter-miss some items...hihi ;)

    ReplyDelete
  7. Kak Ummi, tenkiu kak 4 the compliments...semua yang ada kat favourite Love, takleh dilupakan! ;) Akak yang kena bagi cookies kat Love nih! hihi ;)

    ReplyDelete
  8. Lea Ixora...tenkiu2...Selamat Berpuasa! ;)

    ReplyDelete
  9. hai love,
    terima kasih eh...ok akak angkut skrg jugak...dah siap2 sewa lori nih hakhakkk

    pst,k ummi kite tunggu bulan 10 nnt love bagi cookies ye...tak gitu love??

    ReplyDelete
  10. tq kak love! tak sangka la pulak dpt kad wpun tak tinggalkn komen di blog..hehe. slmt berpuasa juga! :)

    ReplyDelete
  11. Tenkiu for the cards love... kite dah amek nanti nak gantung ek... ngantuk lagi nie.hehehe

    ReplyDelete
  12. KakFiza...hehe tenkiu2 sudi bawak lori angkut kad dari Love yer ;)

    Cookies in Oct yer...hehe...Love tak pernah buat cookies! buat murukku aje pernah...hihi...xpernah ada minat buat cookies...lagipun takde oven lagik! ish ish...

    Biar orang yang pro aje buat cookies, Love duk makan aje...huhu...

    Hubby dah nak belikan oven dah, coz Love berminat plak nak kek me-ngek nih...hihi ;)

    ReplyDelete
  13. Nadiah Sidek...no mention...semua yang berada di umah Love sentiasa diingati! ;)

    ReplyDelete
  14. Ijan, tenkiu coz sudi dtg dr jauh ambik kad dari Love...hihi mengantuk lagi ker ;)

    ReplyDelete

Thank You for your time reading my post. Please do leave your views, thanks again! ^___^

To Anonymous Commentors, prefer if you click on Name/Url and leave your name.

I know the word verification can be a pain at times, but sorry I had to keep it to avoid spammers :)

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow via Email

MY LOVELIEST FRIENDS...