latest updates...

Lepak kat Starbucks...


Hai semuaaaa! How r u all??? Love still recovering nih! ishhh asyik ulang-alik gi specialist aje few days nih...Ashika pun had fever...jumpa Paed again...

Now she's still on medication...hmmm...

Tak dapat time nak update blog langsung...karang time is back again...hihi ;)

Nih semalam gi Starbucks, just for tea-break...tapi had choc-break...hihi...minum2 hotchoc dan ngap chicken bun...blm sempat ambik gambo lagi Sausage mayonese bun, Rishie dah ngap la plak!

Okey, layan gambo kita kat Starbucks yer! ;)

Hihi...asyik gambo kita makan2 kat luar aje la kan...

Few days nih, Love ada masak simple2...cuma tak sempat ambik pic dan post...letih gak...

Last Sunday, buat Nasi Minyak together with chicken curry, fried chicken dan raita...tapi menu tuh dah banyak kali n3...so takmo n3 lagik lak...hihi ;)

Chicken bun...sedap memang minat bun nih kat SB...




Hot Chocolate...bes!!!


Satu berkaramel, satu bertopping cream...


Rishie tengah ngap Sausage Mayo Bun...blm sempat Love ambik pic bun tuh pun...hihi



Ashika pun buat2 cam ngap something....hihi ;)

4 comments :

  1. Love,
    so sweet la ashika ni. Hurmm geram i tgk haa ngn pipi tembamnya tuh. grrrr

    ReplyDelete
  2. Hehe...Amy, kena mata plak...she's still not feeling well...;)

    ReplyDelete
  3. Comeynye anak2 Love nie... nak cubit2 je pipi ashika tue..heheh

    ReplyDelete
  4. Hehe Ijan...mai Love cubitkan tuk Ijan yer...hihi ;)

    ReplyDelete

Thank You for your time reading my post. Please do leave your views, thanks again! ^___^

To Anonymous Commentors, prefer if you click on Name/Url and leave your name.

I know the word verification can be a pain at times, but sorry I had to keep it to avoid spammers :)

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow via Email

MY LOVELIEST FRIENDS...