latest updates...

Love back again!

Hi all!!! How r u all doing there??? Hope everyone is fine n having a gud time!

Well, Love tiga hari nih dah sakit ler...cold, flu, sorethroat...sakit2 badan...adeiii! tak leh tahan dah... :(


Gi klinik, banyak tul ubat yang diberi...karang dah okey dah...mmg tak p
egang kuali sejak tiga hari nih...

Hari nih baru Love keluar ngan family makan2...mana lagi?


Secret Recipe again....kikiki...
Lidah nih dah kering tak makan pedas2...hehehe...hari tuh plak hubby ada beli nasi lemak dari Pelita Nasi Kandar, selalunya pedas...sbb Love sakit, langsung tak rasa pedasnya...whooosh!

Karang deria rasa dah berfungsi balik...kekeke...


Okey la...nih Love post gambar2 kita ambik kat Secret Recipe tuk lunch tadi...

For dinner, kita gi makan kat restoran mamak aje...laaa mi gorengnya pedas tul...tapi Love sebat gak! hihi...


Pics taken at Secret Recipe...


Nih our favourite, Thai-Style Fried Rice...


Memang pedas dibuatnya...uish...served with tomyam soup dan sambal belacan...kawww!


Nih Rishie punya...Kids Burger...


Haaa...Rishie tengah berposing tuh...ngan uniform tadikanya...


Lemon-Tea....


Yang ada ice cube tuh hubby punya...Love punya takde ice...uwaaa! kena control cket...hihi ;)

Dah bagi promo Secret Recipe lebih2 nih...kikiki! ;)

Worait, itu aje update buat hari nih...esok Love akan mula masak lagi...so will update yer...;)

Take care all, and have a great weekend ahead! ;)




7 comments :

  1. nasik goreng thai kat secret resipi tuh memang faveret kite.. sgt suke udang kering yg dimesin halus sama sambal bulacan die... sangat sedap!!! :)

    ReplyDelete
  2. lamanya tak mkn kat secret resipee. lst gi may lps..masa hari ibu.

    ReplyDelete
  3. semoga cepat sembuh sepenuhnya yerr love..bestna dpt jalan2 cari makan with ur family. rishieeee...so cute! :D mesti mummy dia cantik jugee..hihi

    ReplyDelete
  4. Ijan...mmg fav Love gak...suka tul Fried rice nyer! ;) depends on orang yang masaknya gak...few SR yang Love pernah gi, sometimes tak sedap...sll ada je kekurangannya...;)

    ReplyDelete
  5. Ain, jom kita gi lagik! hehehe ;)

    ReplyDelete
  6. Hasue...tenkiu my fren...Love still recovering...
    Hehe, Rishie hensem mcm papanya...mak tak cantik...:)

    ReplyDelete
  7. aduyaiii lamenye tak p makan kat SR...mesti pekene gak sblm pose nih...

    pstt,anak bujang love tu hensem la...senyumnye manis betul...lame untie pija dok tatap tadi heheheee

    ReplyDelete

Thank You for your time reading my post. Please do leave your views, thanks again! ^___^

To Anonymous Commentors, prefer if you click on Name/Url and leave your name.

I know the word verification can be a pain at times, but sorry I had to keep it to avoid spammers :)

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow via Email

MY LOVELIEST FRIENDS...