latest updates...

Mee Hoon Goreng & Hashbrown...


Menu tuk dinner Love dan Rishie tadi...simple sgt...actually plan nak order Dominos, Pizza Spicy Sausage, tapi asyik hujan aje kat cni...so takde delivery for time being...

Love pi korek fridge, tgk ada cukup bahan ke nak buat meehoon nih...mmg pun cukup bahan...so start masak...kiki...

Tgh masak meehoon tuh, teringin pulak nak goreng some side dish...ingat kat Hashbrown kat freezer tuh...so, ambik gak! hihihi ...

Meehoon goreng nih simple aje bahannya...terdiri drpd:- bawang kecil, bawang putih dan ikan bilis (ketiga2 bahan nih ditumbuk lumat), cili kering kisar, tauhu goreng, sayur kubis, telur dan sos soya...itu aje! ;)

Rishie makan cket aje...masih ada flu n cough...hmmm... memang tak berselera dia nak makan pun...tapi kena makan jugak kan...kena ambik ubat lagi...hope he recovers soon la!
Dia tgh pakai mask kat umah coz of little Ashika...xnak adiknya pun sakit...so sweet of him ;)





4 comments :

  1. akak suka mee hoon yg simple2. I dont prefer meehoon with lots of gadget inside.hihi

    hope little rishie is doing fine now!!

    ReplyDelete
  2. btw....ur ashika is soooo cute n sweet!

    ReplyDelete
  3. love sedapnya nmpk meehoon tu.iskkk nak p carik jugaklah nnti buat berbuka

    ReplyDelete
  4. K.Ain --> Love pun xsuka byk sgt item dlm mee/ meehoon...simple n tasty is enuff. Hehe, tenkiu 4 ya compliments ;) Baby dlm pic pun kiut miut!

    K.ChikMi -->Dah cari meehoon ke kak? ;)

    ReplyDelete

Thank You for your time reading my post. Please do leave your views, thanks again! ^___^

To Anonymous Commentors, prefer if you click on Name/Url and leave your name.

I know the word verification can be a pain at times, but sorry I had to keep it to avoid spammers :)

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow via Email

MY LOVELIEST FRIENDS...