latest updates...

Cuti Hubby Over...

Photobucket

Arrrghhh...hari yang paling Love tak suka dlm hidup Love...hari Hubby berlepas ke overseas again...sedih tau...kesian kat Rishie dan Ashika gak coz tak leh tgk Papa mereka for sometime...

Hubby pun selalu berat hati jer ketika melangkah keluar dari umah...of course la kan...he has to leave his family, then join kapalnyer kat overseas...work, work n work...

Hubby left for KLIA late noon tadi...now already flying...akan join shipnyer kat port Namibia esok. From there, they'll be off to Brazil...:(

Anyways, nak buat cam mana lagik...kena cari makan la kan...Hubby is definately a hardworking man...always gives us the best he could...cayang U Papa!

Kita semua dah mula missing dia...dah boring la without him...missed going out n having fun when he was around last break...;)

Anyways, I wish him a safe journey to his ship...take care dear! ;) We'll always miss U...Love U dear!

6 comments :

  1. Emm...sekejap jer sebulan yer... dah habis pon cuti die... takpelah, nanti tunggu cuti yg akan dtg pulak.. jgn sedey2 tauu!!! hoepfully hubby Love selamat sampai ke destinasi :)

    ReplyDelete
  2. salam love.....tkpe die pergi cari rezeki....doa kan dia banyak2 muga die selamat sampai ke destinasi ..

    Kan ade pepatah ...sayang anak tangan2kan.......sayang isteri tinggal2kan......

    Akak lagi, dh bape lame duk terpisah mase suami keja jauh dkt 10 thn...kalu balik off 2 ari je.....tapi alhamdulillah skang berkat kesabaran skang die dh keja dekat sini ari2 balik umah dh tk duk jauh lagi dah.

    Ade hikmah disebalik sume tu love...
    sabar je lah sabariah....hehehe
    Kita sebagai isteri kena sentiasa berpikiran positif dan menjaga anak2 dgn sebaik mungkin semasa ketiadaan suami.Jgn sedey2.....

    ReplyDelete
  3. Ijan...tenkiu2 for ur supportive words...Happy Birthday to u again! ;)

    ReplyDelete
  4. Kak Mimieloma...keke, Love mmg selalu cam ni...walaupun dah 8 tahun, blm biasakan diri lagi bila hubby gi overseas...

    Betul tu kak...sedih mcm mana pun, anak2 takleh diabaikan...Love selalu pendam aje rindu kat hati...selalu shoot semua perasaan kat hubby aje...kekeke...

    Kang dah ada blog...curahlah semua rasa hati nih...kasi kurang cket tensen dan rindu...LOL...

    Tenkiu kak! mmg bersemangat kata2 akak...;) tenkiu2!

    ReplyDelete
  5. Waah terharunya bace luahan u Love. Nasib kita lebih kurang saje dear cume i've no kids tu yg tak parah sangat mcm u kan. Kalau ade kids mmg la terasa sangat2 haa. Be strong ya dear!!

    Hugs,
    Amy

    ReplyDelete
  6. alahai..tulah susahnya nak berjauhan, yg kena tinggal kejap2 g outstation pun rindu giler2 tp ain tahu akak mesti dah kuat semangat..takpe kejap jer masa berjalan, kang dapat jumper balik!

    ReplyDelete

Thank You for your time reading my post. Please do leave your views, thanks again! ^___^

To Anonymous Commentors, prefer if you click on Name/Url and leave your name.

I know the word verification can be a pain at times, but sorry I had to keep it to avoid spammers :)

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow via Email

MY LOVELIEST FRIENDS...