latest updates...

Our Dinner Tonite...

HotDogs, Hashbrowns, Salads, Fresh Orange and Chocolate Milk...our meal for tonite's dinner...;)

Rice kena ban for today...hehe...hari2 makan nasi pun leh muak kan, so just for a change, kita makan & minum everything listed above...:)


Though simple, they r really filling...especially those hotdogs...kalau home-cooked memang sedap kan! hehehe...(
am I praising myself indirectly???) :))

Worait, for now layan jer la gambar2 dinner kita tadi erk! Till we meet again...take care all!
Have a great weekend ahead! ;;)




10 comments :

  1. yesterday, akak pun buat cheesy sausages for dinner. simple tp mengenyangkan!!!

    ReplyDelete
  2. wow... satu set lengkap nie... order dua set utk dinner kami jugak lah..heheh.. jus oren lebih ye :)
    psst, bila hubby Love cuti lagi? rindu dia ye... he must be missing you too :)

    ReplyDelete
  3. K.Ain --> Sesekali mkn camni mmg bes kan kak. Tukar selera ;)

    ReplyDelete
  4. Ijan --> Love dah bawak 2 sets of dinner plate sampai ke Kuopio. Hehe..jemput mkn tau. Fresh Orange freshly squeezed tau! ;)

    Hubby Love will be home in few weeks time. Missed him dearly! :(

    ReplyDelete
  5. wow...love...akak baru lepas makan tau.. tgk ni dah lapar balik...ijan oder 2sets kan..akak add lagi 2sets buleh...hihihi...

    ReplyDelete
  6. Wah Love..macam makan untuk breakfast siap2 jer malam ni...

    Akak pun nak order 2 set tapi hantar pagi esok boleh..I think I wanna have breakfast in bed tomorrow...wah melampau giler!!!

    Hari Ahad ooo...adakah aku bakal mendapat cuti esok....hari ni...dinner masak juga...tapi malas nak update...sebab menu ulangan...asam pedas ikan pari...anak ikan bawal(actually cucu ikan bawal)....dan sambal kicap...

    You have a nice weekend Dear!

    ReplyDelete
  7. K.CikMin --> Hehe, sure kak...nnt Love buat 2 sets hantar ke umah akak erk! ;)

    ReplyDelete
  8. KakWatie --> A ah kakWatie...Love kan tak makan brekpas. So menu tuk brekpas, kita buat tuk dinner. Keke, ez bz! ;)

    Okey, Love hantar 2 sets pagi nih ke umah akak...hehe.

    Hope U'll get some rest today! Have a relaxed Sunday yer kak! I hope! :)

    ReplyDelete
  9. Nadiah --> Hehe, mkn like omputih jer! ;) Hari2 makan nasi pun bosan plak kan.

    ReplyDelete

Thank You for your time reading my post. Please do leave your views, thanks again! ^___^

To Anonymous Commentors, prefer if you click on Name/Url and leave your name.

I know the word verification can be a pain at times, but sorry I had to keep it to avoid spammers :)

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow via Email

MY LOVELIEST FRIENDS...