latest updates...

Punch Soda BerryLemon...

Uish...penat dah gi shopping kat tesco...beli semua brg...nak angkat masuk dr kereta ker dlm rumah pun payah tul!

Teringin nak minum something cool...something new pulak...dah boring kan asyik minum yang sama je...

So, Love buat plak Punch Soda BerryLemon nih...

Okey itemnye :-
  1. 250ml F&N Ice Cream Soda
  2. beberapa hirisan lemon
  3. 2 biji strawberry - potong dua
  4. Sedikit jus lemon
  5. ketulan ais

Cara menyediakannye :-
  1. Letakkan ketulan ais di dlm gelas...
  2. Susun/ letak aje hirisan lemon dan strawberry...
  3. Tuang Ice Cream Soda...
  4. Perah sedikit jus lemon...
  5. Dah siap! Ready to Drink!
Cheerssss!!!

2 comments :

  1. Sejuk2 mcm tu bestnye minum ais... kite pun dah buat ais tadi. Sumbat2 dlm freezer kat celah2 ikan udang segala tue (maklum peti ais cenonet jer :D).heheh

    ReplyDelete
  2. Ijan nih...hihi...Love tgk ada air baru kat umah Ijan tuh!! sedappp!

    ReplyDelete

Thank You for your time reading my post. Please do leave your views, thanks again! ^___^

To Anonymous Commentors, prefer if you click on Name/Url and leave your name.

I know the word verification can be a pain at times, but sorry I had to keep it to avoid spammers :)

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow via Email

MY LOVELIEST FRIENDS...