latest updates...

My Hubby is On the Way Back Home!!!

Yeah yeah...hubby Love dah bertolak dari kapalnye di Angola....pasal tak dpt chopper, dia kena travel by boat ker darat...20jam tuh! Ish kesiannye...:(

Lepas tuh dia akan fly dari Luanda ker Paris...then from Paris to KLIA!!! Akan sampai KLIA on Saturday morning! Love, Rishie dan Ashika memang tunggu saat2 nih....selalu macam nih...;)

Nanti bila hubby dah pulang, cuti lah sebulan! Wohoooo...bes! Boleh keluar jln2...Love pun dah boring driving sendiri sll...hehehe...

So, bila hubby around, Love might not be around much blogging yer...will try my best to update...sbb mmg kena masak pun kan, so Love will update apa yang Love masak tuk hubby tersayang!!! Muaaaxxx!!!

Rishie dah excited habis....dia tunggu je papa dia balik...nak gi tgk Transformers...apa lagi...

Lagipun, yest Rishie dpt Progress Report Card dari tadikanye...dia score 100% in all subjects...Congratz my boy! So kena bagi hadiah lagik nih...hihi

Okey la, hari ni hari tapau...hihi...malas nak pegang kuali tuh...isk isk...

Woraittt! Take care all...See u again...! Wish my hubby a safe journey...;)

4 comments :

  1. Wah..seronoknye dier... mesti semua pakat excited habes nie... semoga En. Laling Love selamat sampai ke tanahair nanti.. cuti2 jgn lupe online jgk tau... bytheway, congrats to Rishie... score 100% lagi tue..bagus2..mintak hadiah sama mama tau.heheh

    ReplyDelete
  2. Hihi Ijan..Rishie ngan Love dah plan lotsa things to do when Papa dia around nanti...hihi berpakat la tuh.! kikiki
    Love will surely come online whenever got free time.
    Thanks ya...will send ur wishes to Rishie...yeah, Love pun tak sangka he'll score all papers 100%...mmg kena bagi hadiah nih...;) kacang putih kot test paper tadikanyer...hihi...

    ReplyDelete
  3. waaaaaa cukeeeeenyer hb nk balk ya hihhihihi...selamat bercuti2 berjalan2 :)

    ReplyDelete
  4. Hihi k.Azie...memang cukeeeee....hihi...happy Love! ;) tks yer kak!

    ReplyDelete

Thank You for your time reading my post. Please do leave your views, thanks again! ^___^

To Anonymous Commentors, prefer if you click on Name/Url and leave your name.

I know the word verification can be a pain at times, but sorry I had to keep it to avoid spammers :)

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow via Email

MY LOVELIEST FRIENDS...