latest updates...

Jom Brekpas!

Halo semua, apa khabar hari nih! Love tak dpt update blog kat dua hari dah....terlalu bz lor...

Smlm tuk lunch, Love masak Nasi Lemak bersama Udang Berserai Pedas...tapi tak sempat nak ambik gambar...sbb ramai guest datang berkunjung ke umah kita...memang la tak sempat nak buat apa2 pun...cepat2 masak dan layan tetamu aje...End of the day, Love dah penat habish! Hmm...tapi bes klu ada tetamu...hihi ;)

Pagi nih, masa Love dan Rishie turun dari bilik, Hubby dah pun sediakan breakfast tuk kita bertiga...Wow! Bes kan!!!! Memang cayang tul kat dia...really appreciate what he has done for us! Muaaaxx!

Nilah menu tuk brekpas kita pagi nih! Simple tapi sedap!!! dan mengenyangkan!

Itemnye terdiri drpd :-

Breakfast Chicken Sausage...



Hashbrown...




Scrambled Egg...Ni hubby's own recipe...




Chilled Pink Guava...


Okey la tuh aje for now...hari ni confirm Love takkan pegang kuali...hihihi...;) Take care all!

2 comments :

  1. Wah2.. turun2 org dah siapkan breakfast yer.. seronok lah... rajin betol dia ke dapur ye Love :)

    ReplyDelete
  2. Hihi Ijan...mmg hubby Love suka masak tuk Love dan anak...;)

    ReplyDelete

Thank You for your time reading my post. Please do leave your views, thanks again! ^___^

To Anonymous Commentors, prefer if you click on Name/Url and leave your name.

I know the word verification can be a pain at times, but sorry I had to keep it to avoid spammers :)

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow via Email

MY LOVELIEST FRIENDS...