latest updates...

A Gift from my Hubby!

Taraaaaa! ni haaaaa gift from beloved Hubby!!! Nokia N97! Memang Love dah tunggu tuk hp nih...hihihi...

Sebelum nih guna N95...memang peminat setia Nokia la Love nih... ;)

My previous hp N95...cayang btul kat dia!



My New N97...;) siap letak wallpaper Megatron!



N97 ngan Qwerty Keyboard...


Love betul happy dapat hp baru nih...tengah duk korek2 lagi...hihihi...

Thank U my dear Hubby!!! Love u cho much! Muaxxxx! ;)

10 comments :

  1. amboiiii bes tu dpt hp baru....canggih algi tuuu.hehehe

    ReplyDelete
  2. jellll..lllooouuussss...

    ish..bila la kite nk dpt hadiah mahal mcm ni dr sang suami..

    ReplyDelete
  3. Wah.. makin canggeh ler henpon die.. lepas nie boleh blogging pakai hanset jer la kot..hehehe

    ReplyDelete
  4. bestnya dpt adiah....bila la gamaknya akak nak dpt cam gitu...huhuhu....

    ReplyDelete
  5. K.Mimieloma > Memang canggih hp nih gak...;)

    ReplyDelete
  6. Eicah > Boleh dpt! bodek bodek...tapi honestly Love tak yah bodek hubby Love...hihi ;)Mmg dia dah promise ngan Love...

    ReplyDelete
  7. K. Fae > Sabar kak...mesti dpt punye! ;)

    ReplyDelete
  8. Ijan > Mmg sometimes Love blogging guna hp dari dulu...karang dah ada hp nih ngan keyboardnyer...lagila senang kan...;)

    ReplyDelete
  9. Salam..
    wauu..bestnya henfon tu..bertuah badang..
    akak gunakan N95 8GB..
    sekali fikir nak gak amik yg N97 ni tapi maleh nak belajar key-key situ..esp. touch screen..
    lagipun banyak pulak $$ nak kena kuar..
    anak baru jer masuk U...dia nak laptop tu..kena belikan itu dulu laa..

    ReplyDelete
  10. Hi KakLiza! Good to see u here! yeah priority comes first la kan...
    Hubby mmg dah promise kat Love nak belikan N97 nih, so dia kotakan janjinye...lagipun Love dan Hubby mmg peminat henpons! always uptodate ngan new tech...hihi ;)

    ReplyDelete

Thank You for your time reading my post. Please do leave your views, thanks again! ^___^

To Anonymous Commentors, prefer if you click on Name/Url and leave your name.

I know the word verification can be a pain at times, but sorry I had to keep it to avoid spammers :)

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow via Email

MY LOVELIEST FRIENDS...