latest updates...

Lepak kat Secret Recipe...

Hello kengkawan semua! Apa khabar hari nih? Bz ker???

Love memang bz la...maklumlah hubby around kan...hehehe...keluar jln jln aje...gi dating ngan kedua2 anak...

Lunch hari nih, kita tapau aje la...then around 2pm, hubby kata nak gi Jusco...apa lagi! keluar aje...

After few shoppings, kita duk lepak kat Secret Recipe plak...ordered some desserts...hihi ;)

Okey, ni first time Love post gambar anak2 Love yer...Hubby dah bg green signal! Wohoooo!

Woraittt jom layan gambar Rishie, Ashika dan desserts kat Secret Recipe! ;) Pics taken with my N97! hihi...

Chocolate Indulgence Cake...

Belum sempat Love on camera hp, Rishie dah korek cakenyer dari tgh2...hehehe, licin dibuatnye! Rishie mmg peminat cake...;)


Ice Blended Chocolate Drink...

Ini Love order...sedap creamnyer...slurrrpp!


Banana Split...

Ni Hubby punye...kecian kat dia...Love made him waited, coz nak snap pic dulu...hihi...sabar je la Hubby Love...kikikiki...


Banana Split...

Almost finishing...Hubby suka betul! ;)


Hot Chocolate Drink...

Order 2 gelas nih, one for Hubby, one for Rishie ;)


Tapioca Chips...

Ordered ni last minute, coz hubby memang minat chips nih...;) Kita kena berebut ngan Rishie for the chips...hihi


Rishie ngan Hot Chocolate...

Laaa...staring habis dia kat Hot Chocolatenya...hihi...'What's that!?'..hihi


Our little Ashika...
Ashika pun staring je...dah sleepy tuh...dah fill up tummy dia b4 we left from home...;)



Ashika dah tidur pun...

'Amboi letihnya!'...hehehe

Worait, tu aje for now...take care all! ;)



3 comments :

  1. ummph choc.indulgence favourite kek..........sedap .mmng klu g mkn kat secret resepi msti nk oder kek tu.
    montel nye anak pompuan love tu comel lah ..........

    ReplyDelete
  2. Amboi2 macam2 korang order yer... ice blended choc drink tuh memang best!

    ReplyDelete
  3. love,
    ice blended choc drink tu mmg sedap giler...x dinafikan.alahai lame gak rasenye tak lepak kat SR...rindu kat tomyam kung my feveret tuh...

    pstttt... dah tgk pic anak2...lepas ni pic love & hb lak ye heheee...

    ReplyDelete

Thank You for your time reading my post. Please do leave your views, thanks again! ^___^

To Anonymous Commentors, prefer if you click on Name/Url and leave your name.

I know the word verification can be a pain at times, but sorry I had to keep it to avoid spammers :)

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow via Email

MY LOVELIEST FRIENDS...