latest updates...

Papa and Rishie gone for Transformers...

Halo semua...how r u all doing today??? Isshhhh this Shoutmix server is damn slow and I cant check any of the messages there...so sorry!

Anyways, today tak pegang kuali yer...my hubby said Love had cooked so tasty dishes for him yest...so today boleh rest...kiki...memang pun, Love dun cook everyday...alternate days aje...

Oh ya...karang Rishie dan Papanyer kat TGV Jusco,...watching Transformers...first show for today started at 10:30am...karang mesti Rishie tengah enjoying the movie...hopefully he dun bug Papa...kekeke...

Love tak dapat gi, coz Ashika still sleeping...memang takleh bawak dia pun ker theatres...nanti Mommy pulak transform...kekekeke...biasalah kan babies...Ashika memang pun takleh duduk satu tempat for few minutes, ni nak gi theatre ker...hmmmppphhh takpe la...hihi...

Maybe next time jer la for Love...otherwise beli DVD aje once dah release...

Actually kita plan nak gi berkunjung ker umah aunty Love kat puchong...tapi dia pulak kata nak datang ke umah Love plak...hehe...so nvm la...kita tunggu dia orang aje...

Mak dan sister Love pun akan datang jugak...semua nak tengok hubby Love actually...dah lama tak jumpa dia kan...;)

Not sure pukul berapa dia orang datang...kalau time lunch...then Hubby dan Love maybe akan bawak mereka gi makan Beriani Special kat restoran mamak...;) kena tunggu dia orang ni...tengok apa plan dulu...

Okey la then, U ladies take care there!!! Have fun with ya family...! Family is the best! ;)

2 comments :

  1. Love..nak ikut jugak pegi makan nasik beriani kat lestolen mamak tuh... heheh...

    ReplyDelete
  2. Hehehe..Ijan! dah habis makan pun...lain kali yer! TC!

    ReplyDelete

Thank You for your time reading my post. Please do leave your views, thanks again! ^___^

To Anonymous Commentors, prefer if you click on Name/Url and leave your name.

I know the word verification can be a pain at times, but sorry I had to keep it to avoid spammers :)

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow via Email

MY LOVELIEST FRIENDS...