latest updates...

Vanilla Flan Pudding with Fruits Jelly...

It's been quite some time since I made puddings. Thus (after a request from Rishie), I just thought of doing him some. And I wanted to finish the Vanilla Flan Mix which was bought few months ago too... so I decided to make a Vanilla Flan Pudding again.

This time, I made a topping for it with Nona Instant Jelly Mix (Strawberry flavour) + Fruits Cocktail...


And here U go...My Vanilla Flan Pudding with Fruits Jelly...;)




Wanna share anyone??? :p

16 comments :

  1. Dah angkat keyboard ni...I want a BIG SHARE....!!!

    Cantiknya LOVE...puding mu itew!!!

    ReplyDelete
  2. KakWatie --> Hehe, siap angkat keyboard kak! Sure sure, jemput makan ngan Rishie yer! ;)

    Tenkiu 4 the compliments...huhu :)

    ReplyDelete
  3. Love..
    its look so yummy...i want too but a big slice please..hehehe
    tamak la pulak kan..

    ReplyDelete
  4. Cantikkknye puding Love tue.. kalau gini Rishie tak leh makan sorang ler.. meh auntie nk join jugak ni...dah bawak pinggan besor nak makan nie.heheh

    ReplyDelete
  5. Kak NJ --> Sure2 kak! Ada byk lagik nih! kekeke! ;) Takpe, akak mintak aje...Love give..;)

    ReplyDelete
  6. K.Ain --> Jom makan bersama Rishie :)

    ReplyDelete
  7. Kak CM --> Hehe, tenkiu kak! ;)

    ReplyDelete
  8. Ijan --> Hehe, jom...kita dah sediakan a plate for U. Let's join Rishie! :))

    ReplyDelete
  9. love,camnelah rupernye vanilla flan mix tu?serbuk ke?kat mane ade jual?kompleks biasa mcm c4 & giant ade tak?

    ReplyDelete
  10. cantik kite suke kalernya..
    tertarik la:)

    ReplyDelete
  11. Kak FizaNordin --> Hi kak. Yeah Vanilla flan nih mmg serbuk yer kak. Boleh didapati di kedai menjual barangan bakeri spt Bagus. Ada yang jualnya dlm peket kecik, ada yang jual dlm big container gak.

    Love dulu beli yang container brand Carte D'Or dari Kedai Bagus. RM30+...

    Bahan2 dlm serbuk ni termasuk telur ye. So, boleh buat mcm puding gula hangus yang simple. :)

    Esok Love letak gambar klu boleh..;)

    ReplyDelete
  12. K.MummySeri --> Hihi, tenkiu2 kak! Jom makan! ;)

    ReplyDelete
  13. hai love..akak suker makan..tak suker buat..sebab anak-anak tak suker makan kecuali yana dan ira..mereka tak ada kat umah..

    daging tu ejaan dia memang macam tulah kat dalam majalah saji..akak pun tak tahu samada salah eja atau salah print...what everlah..janji sodap..

    ramai dah cuba ayam tandoori..nak cubalah jugak nanti...akak follow your resepi tau...pastu c & p tau..jangan marah tau..

    ReplyDelete
  14. KakIna --> Ye ke kak? Hehe, kat umah nih Love dan Rishie mmg suka mkn puddings! ;) Hubby mkn sikit2 jer.

    Owh, I see...maybe salah eja kot. Coz tak pernah pun dgr Vuruval...;)

    Sure kak, try ayam tandoori goreng tuh. Hopefully meet ur taste. Resipi asal dari Kak Hanieliza..;)

    ReplyDelete

Thank You for your time reading my post. Please do leave your views, thanks again! ^___^

To Anonymous Commentors, prefer if you click on Name/Url and leave your name.

I know the word verification can be a pain at times, but sorry I had to keep it to avoid spammers :)

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow via Email

MY LOVELIEST FRIENDS...