latest updates...

Menu hari ni....

Dah lama hujan tak berkunjung ker area Love...hari nih dah sampai pun...hehe...kasi reda panas dan jerebu kat luar tuh...tak leh tahan dah...

Di hari yang sejuk nih, Love telah menyediakan sajian untuk lunch dan dinner buat Love dan anak....maklumlah hubby kat overseas lagi...miss makan bersamanye ;)

Kena cepat2 masak sblm baby bangun. :p

Haaa...set menunye terdiri drpd :

Nasi beriani...

Ayam masak merah...


Acar timun-nenas...


dan airnye Sirap Bancau...


Itu aje...simple kan...;)

Nanti dpt time, Love akan post resipi setiap item kat set nih...(ayam masak merahnye dah masuk ker MyR)

Nilah gambar complete set...(sorry 'terflashkan' gambar...)

2 comments :

  1. Wah..complete set..nak order sepinggan boleh? nampak sedap tue.

    ReplyDelete
  2. Hi blogresipi...nak order sepinggan? Bulehhhhh...nanti hantar tru blog eh...hehe...
    Anyways, tks for droppin' by!

    ReplyDelete

Thank You for your time reading my post. Please do leave your views, thanks again! ^___^

To Anonymous Commentors, prefer if you click on Name/Url and leave your name.

I know the word verification can be a pain at times, but sorry I had to keep it to avoid spammers :)

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow via Email

MY LOVELIEST FRIENDS...